incerchiocasalecchio.it

Inclusione sociale

Inclusione sociale

il Network

il Network

Centro Risorse Territoriali

Centro Risorse Territoriali

Vituttaa | Relaa.com

Mua itketti kun olin vauva lapsena keljutti sitten musta tuli nuori ja alkoi vituttaa. Mua vituttaa niin ankarasti vituttaa aamusta iltaan vituttaa, on kaikki turhaa vittu kun vituttaa. Tunge positiivinen ajattelu hanuriisi kierrän kriisiryhmänne kaukaa älä tyrkytä minulle terapiaa kaada lisää paskaa mun niskaan mua vituttaa niin ankarasti vituttaa aamusta iltaan vituttaa

Ismo Alanko - Vittu kun vituttaa lyrics + English translation

Kukaan ei voi olla mun kaltainen, kun mä boolailen parhaiten, mitä ikinä mä teenki ni kohta ne baittailee, mut fakta on et: Kukaan ei oo niinku… 89.99 %: Vittu Speechless singer …, vaikken vittu omista vittuu. Vittu mua vittu vituttaa, joka vitun päivä vittu, ku mull vittu eioo vittu mitään vittua, jota vittu panisin vittu.

Ismo Alanko - Vittu Kun Vituttaa sanat lyrics

Enemmän sanat lyrics artistin: Ismo Alanko. Kun kuvakkeet oikeassa sivupalkissa voit katsella, kuunnella tai netistä Vittu Kun Vituttaa musiikkitiedoston tai CD.. Jos haluat ladata musiikkia voit klikata mp3-kuvake oikealla sivupalkissa.. Sanoitukset voi käyttää vain henkilökohtaiseen tai koulutukseen. Ismo Alanko sanat lyrics tekijänoikeus on omistajan tämän laulun.

Images of vittu kun vituttaa sanat vittu kun vituttaa sanat

Mutta kun ei voi kotonakaan kuukautta maata, kun johan on Kela sormella osottamassa vuoden päästä, että "yks opintopiste puuttuu, lällällää". Vittu saatana. Rahaakin on niin vähän, että oikeen vituttaa. Ja vittu kun kerrostalossa ei saa rokata koskaan yötämyöden!

Vittu Kun Vituttaa - Ismo Alanko - LETRAS.MUS.BR

Sanat lyrics: V-Laulu Itkettää, ahdistaa ja pierettää ja avain kotiin on jäänyt On kello jo puoli ja Princekin kuoli Ihan paskaa on tää nyt Herpeksen sait sä jostain, nyt se puhjennut on alahuuleen On kännykkä rikki ja otsassa dikki Yksin huudat sä tuuleen Vittu! Vittu, että vittu voikin vituttaa Mua kiinnosta ei, älkää häiritkö hei Ei tänne tulla saa Vittu!

Antti Holma - V-Laulu sanat lyrics

Vittu Kun Vituttaa Lyrics: Mua itketti kun olin vauva / Lapsena keljutti / Sitten musta tuli nuori / Ja alkoi vituttaa / Mua vituttaa niin ankarasti / Vituttaa aamusta iltaan / Vituttaa, on kaikki

Ismo Alanko – Vittu Kun Vituttaa Lyrics | Genius Lyrics vittu kun vituttaa sanat

ลอตเตอรีออนไลน์ซึ่งสามารถเล่นได้แต่ละวันตอนนี้สลากกินแบ…

Lyrics.fi - laulujen sanoitukset suomalaisiin kappaleisiin vittu kun vituttaa sanat

finnkino turku elokuvat. Startseite; Yhteystiedot; finnkino turku elokuvat

Sanoitusblogi: Ismo Alanko - Vittu Kun Vituttaa

Sanat vielä jos jollain on vittumainen kuulohäiriö: Vittu Kun Vituttaa Ismo Alanko: Mua itketti kun olin vauva lapsena keljutti sitten musta tuli nuori ja alkoi vituttaa Mua vituttaa niin ankarasti vituttaa aamusta iltaan vituttaa, on kaikki turhaa vittu kun vituttaa