incerchiocasalecchio.it

Inclusione sociale

Inclusione sociale

il Network

il Network

Centro Risorse Territoriali

Centro Risorse Territoriali

Ismo Alanko - Vittu kun vituttaa lyrics + English translation

vittu kun vitutta Vittu Kun Vituttaa Lyrics: Mua itketti kun olin vauva / Lapsena keljutti / Sitten musta tuli nuori / Ja alkoi vituttaa / Mua vituttaa niin ankarasti / Vituttaa aamusta iltaan / Vituttaa, on kaikki

Vittu kun vituttaa — Ismo Alanko Säätiö | Last.fm

vittu kun vitutta Vittu Kun Vituttaa lyrics: Mua itketti kun olin vauva lapsena keljutti sitten musta tuli nuori ja alkoi vituttaa Mua vituttaa niin ankarasti vituttaa aamusta iltaan vituttaa, on kaikki turhaa vittu kun vituttaa Tunge p

Ismael Serrano - Vittu Kun Vituttaa Lyrics (Video)

Vittu Kun Vituttaa lyrics: Mua itketti kun olin vauva lapsena keljutti sitten musta tuli nuori ja alkoi vituttaa Mua vituttaa niin ankarasti vituttaa aamusta iltaan vituttaa, on kaikki turhaa vittu kun vituttaa Tunge p

24h vitutus - Stressi ja burn-out - Suomi24 Keskustelut

Sanat lyrics: Vittu Kun Vituttaa Mua itketti kun olin vauva Lapsena keljutti Sitten musta tuli nuori ja alkoi vituttaa Mua vituttaa niin ankarasti Vituttaa aamusta iltaan Vituttaa, on kaikki turhaa Vittu kun vituttaa Tunge positiivinen ajattelu hanuriisi Kierrän kriisiryhmänne kaukaa Älä tyrkytä minulle terapiaa Kaada lisää paskaa mun niskaan Mua vituttaa niin ankarasti

Images of Vittu kun vituttaa

VITTU kun VITUTTAA. 41 likes. Voiko vitutukseen kuolla?

VITTU kun VITUTTAA - Home | Facebook

Translation of Vittu kun vituttaa by Ismo Alanko from Finnish to English

Vittu kun vituttaa — Ismo Alanko | Last.fm

vittu kun vitutta vittu kun vituttaa Se on niin kaunista katseltavaa kun kunnolla vituttaa ja kohtaa toisen samanmoisen ja vittu kun vituttaa Tunge positiivinen ajattelu hanuriisi kierrän kriisiryhmänne kaukaa älä tyrkytä minulle terapiaa kaada lisää paskaa mun niskaan mua vituttaa niin ankarasti vituttaa aamusta iltaan vituttaa, on kaikki turhaa vittu

Vittu kun vituttaa - Ismo Alanko säätiö (English subs

VITTU KUN VITUTTAA!!! Aikaa on vierähtänyt jo kotvasen tovin ja Keijo on telminyt työn ihmeellisessä maailmassa. vittukunvituttaa.org sivusto ei ole ollut kohta vuoteen pystyssa ja silti täällä on vielä 80 tykkääjää!!! Eipä siinnä mitään, ettei vähän vituttaisi sillä Keijoa rupes vituttamaan iltalehtien mainokset!!!!

Ismo Alanko - Vittu Kun Vituttaa Lyrics (Video)

vittu kun vitutta Sanat lyrics: Vittu Kun Vituttaa Mua itketti kun olin vauva Lapsena keljutti Sitten musta tuli nuori ja alkoi vituttaa Mua vituttaa niin ankarasti Vituttaa aamusta iltaan Vituttaa, on kaikki turhaa Vittu kun vituttaa Tunge positiivinen ajattelu hanuriisi Kierrän kriisiryhmänne kaukaa Älä tyrkytä minulle terapiaa Kaada lisää paskaa mun niskaan Mua vituttaa niin ankarasti

Ismo Alanko - Vittu Kun Vituttaa Lyrics (Video)

vittu kun vitutta Watch the video for Vittu kun vituttaa from Ismo Alanko Säätiös Joululevy for free, and see the artwork, lyrics and similar artists.

Vittu Kun Vituttaa Lyrics - Ismo Alanko

Mua itketti kun olin vauva lapsena keljutti sitten musta tuli nuori ja alkoi vituttaa. Mua vituttaa niin ankarasti vituttaa aamusta iltaan vituttaa, on kaikki turhaa vittu kun vituttaa. Tunge positiivinen ajattelu hanuriisi kierrän kriisiryhmänne kaukaa älä tyrkytä minulle terapiaa kaada lisää paskaa mun niskaan mua vituttaa niin ankarasti vituttaa aamusta iltaan vituttaa

Keskustelu - Voi vittu kun vituttaa niin paljon, mies

Vittu kun vituttaa Tunge positiivinen ajattelu hanuriisi Kierrän kriisiryhmänne kaukaa Älä tyrkytä minulle terapiaa Kaada lisää paskaa mun niskaan Mua vituttaa niin ankarasti Vituttaa aamusta iltaan Vituttaa, on kaikki turhaa Vittu kun vituttaa Se on niin kaunista katseltavaa Kun kunnolla vituttaa Ja kohtaa toisen samanmoisen Ja vittu

Ismo Alanko - Vittu Kun Vituttaa * LYRICS * - YouTube

Ismo Kullervo Alanko (born November 12, 1960, Helsinki, Finland) is a popular Finnish rock singer/songwriter. Raised in Joensuu, Finland, he catapulted to fame in 1980 in a band called Hassisen Kone (Hassinens Machine, named after a local sewing machine shop), which won the Finnish championship in a band competition. In the year 1982, the band started experiencing internal …

Videos of vittu kun vitutta

Mutta kun ei voi kotonakaan kuukautta maata, kun johan on Kela sormella osottamassa vuoden päästä, että "yks opintopiste puuttuu, lällällää". Vittu saatana. Rahaakin on niin vähän, että oikeen vituttaa. Ja vittu kun kerrostalossa ei saa rokata koskaan yötämyöden!