incerchiocasalecchio.it

Inclusione sociale

Inclusione sociale

il Network

il Network

Centro Risorse Territoriali

Centro Risorse Territoriali

Vittu Kun Vituttaa lyrics by Ismo Alanko - original song

Ref A: 04E8AE87BE8848E8B40A40936FAFAB49 Ref B: CHGEDGE1820 Ref C: 2020-09-17T12:57:24Z

Lyrics.fi - laulujen sanoitukset suomalaisiin kappaleisiin

Ismo Alanko, Soundtrack: Vares - yksityisetsivä. Ismo Alanko was born on November 12, 1960 in Helsinki, Finland as Ismo Kullervo Alanko. He was previously married to Kirsti Kuosmanen.

Ismo Alanko - Vittu Kun Vituttaa | Music Video, Song

lyrics vittu kun vituttaa
Kukaan ei voi olla mun kaltainen, kun mä boolailen parhaiten, mitä ikinä mä teenki ni kohta ne baittailee, mut fakta on et: Kukaan ei oo niinku… 89.99 %: Vittu Speechless singer …, vaikken vittu omista vittuu. Vittu mua vittu vituttaa, joka vitun päivä vittu, ku mull vittu eioo vittu mitään vittua, jota vittu panisin vittu.

Spekti – Eniten Vituttaa Kaikki Lyrics | Genius Lyrics

vittu kun vituttaa Se on niin kaunista katseltavaa kun kunnolla vituttaa ja kohtaa toisen samanmoisen ja vittu kun vituttaa Tunge positiivinen ajattelu hanuriisi kierrän kriisiryhmänne kaukaa älä tyrkytä minulle terapiaa kaada lisää paskaa mun niskaan mua vituttaa niin ankarasti vituttaa aamusta iltaan vituttaa, on kaikki turhaa vittu

Ismael Serrano - Vittu Kun Vituttaa Lyrics (Video)

Mua itketti kun olin vauva lapsena keljutti sitten musta tuli nuori ja alkoi vituttaa Mua vituttaa niin ankarasti vituttaa aamusta iltaan vituttaa, on kaikki turhaa vittu kun vituttaa Tunge positiivinen ajattelu hanuriisi kierrän kriisiryhmänne kaukaa älä tyrkytä minulle terapiaa kaada lisää paskaa mun niskaan mua vituttaa niin ankarasti vituttaa aamusta iltaan vituttaa, on kaikki

Ismo Alanko - Vittu Kun Vituttaa Lyrics

Ismo Alanko Vittu kun vituttaa lyrics: Mua itketti kun olin vauva / Lapsena keljutti / Sitten musta tuli nuori

Ismo Alanko - Vittu Kun Vituttaa Lyrics | SongMeanings

Original lyrics of Vittu Kun Vituttaa song by Ismo Alanko. Explain your version of song meaning, find more of Ismo Alanko lyrics. Watch official video, print or download text in PDF. Comment and share your favourite lyrics.

Ismo Alanko - Vittu Kun Vituttaa Lyrics | LetsSingIt Lyrics

sitten musta tuli nuori ja alkoi vituttaa Mua vituttaa niin ankarasti vituttaa aamusta iltaan vituttaa, on kaikki turhaa vittu kun vituttaa Tunge positiivinen ajattelu hanuriisi kierrän kriisiryhmänne kaukaa älä tyrkytä minulle terapiaa kaada lisää paskaa mun niskaan mua vituttaa niin ankarasti vituttaa aamusta iltaan vituttaa, on kaikki turhaa vittu kun vituttaa Se on niin kaunista

Ismo Alanko - Vittu kun vituttaa lyrics

lyrics vittu kun vituttaa
[Intro] C [Verse 1] C Mua itketti kun olin vauva G7 Lapsena keljutti C Sitten musta tuli nuori G C Ja alkoi vituttaa C Mua vituttaa niin ankarasti G7 Vituttaa aamusta iltaan C Vituttaa, on kaikki turhaa G C Vittu kun vituttaa [Bridge] F Fm Tunge positiivinen ajattelu hanuriisi C Kierrän kriisiryhmänne kaukaa F Fm Älä tyrkytä minulle

Videos of Lyrics Vittu kun vituttaa

Sanat lyrics: Vittu Kun Vituttaa Mua itketti kun olin vauva Lapsena keljutti Sitten musta tuli nuori ja alkoi vituttaa Mua vituttaa niin ankarasti Vituttaa aamusta iltaan Vituttaa, on kaikki turhaa Vittu kun vituttaa Tunge positiivinen ajattelu hanuriisi Kierrän kriisiryhmänne kaukaa Älä tyrkytä minulle terapiaa Kaada lisää paskaa mun niskaan Mua vituttaa niin ankarasti

Vittu mitä paskaa - kauppa

Learn Finnish in a fun way with the music video and the lyrics of the song "Vittu Kun Vituttaa" of Ismo Alanko